Tilaa myyvät ja mobiililaitteissakin toimivat hakukoneoptimoidut kotisivut Winmorelta!

Asiakkaan tarjoaman materiaalin perusteella teemme näyttävät kotisivut ”avaimet käteen” -periaatteella sisältäen:

  • sivuston ulkoasun suunnittelun,
  • teknisen toteutuksen ja
  • materiaalin siirron kotisivuille.

Jos asiakkaalla ei itsellään ole kaikkia kotisivuilla tarvittavia kuvia, hankimme laadukkaita kuvia kuvapankeista. Osana työtä ja tarvittaessa laadimme teille ehdotuksia asiakasviestin terävöittämisestä. Sivustosta tehdään mahdollisimman helppo ylläpitää ja yrityksen yhteyshenkilölle tarjotaan koulutus sivuston ylläpidosta (kyseisen palvelun saa toki myös ostaa Winmoreltakin).

Kotisivut toteutetaan WordPressillä hyödyntäen sen laajaa valikoimaa erilaisista teemoista (mahdollisesti hieman niitä asiakaskohtaisesti muokaten). Asiakkaan web-hotellipalvelun on mahdollistettava WordPressin käyttö ja tarvittaessa autamme teitä ottamaan käyttöön sopivan web-hotellipalvelun. Hintaan tulee näin lisänä web-hotelliin liittyvät kulut (Winmore suosittelee edullista Louhea ja vähintään sen ”Perus”-vaihtoehtoa).

Työn määrästä riippuen winmore.fi:n kaltaisen (ja jonkin verran laajemmankin) sivuston hinta on asiakkaalle 1000e – 1500e (+ alv 24%). Isojen sivustojen hinnat neuvottelemme erikseen tapauskohtaisesti.
Hintaan lisätään mahdolliset sivustoon liittyvien maksullisten palveluiden käyttö (esim. uuden web-hotellin maksut, kuvien käyttöoikeudet, jos ei käytetä ilmaisia kuvia jne.).
 
 

Ota yhteyttä!

Puh. +358(0)40 621 6868 / asiakaspalvelu@winmore.fi
Tai täytä oheinen yhteydenottopyyntö-lomake.