Winmore tarjoaa Leanin, Agilen ja Lean Startupin hengessä ja keinoin konsultointia, hankejohtamista, avainhenkilöiden tueksi sparrausta ja workshoppeja organisaatioille, kun halutaan varmistaa toiminnan asiakaslähtöisyys, sujuvat ja tehokkaat (myös digitalisoidut) prosessit, järjestelmällisesti erinomainen laatu, turvallinen ja tehokas työympäristö (myös devOps), jatkuva oppiminen, parantaminen, kehittyminen ja innovointi. Täytämme tarpeenne osissa tai isompana kokonaisuutena.

Leanin ja ketterien Agile-menetelmien hyödyntäminen on haastavaa ja vaikka kokeiluilla opitaan, on tiedettävä miten Leania hyödynnetään kokonaisvaltaisesti. Moni on ymmärtänyt Leanin pelkäksi kustannus- ja resurssitehokkuuden maksimoimiseksi, mikä todennäköisesti vahingoittaa liiketoimintaa. Winmore tarjoaa nimenomaan kokonaisvaltaista Leanin hyödyntämistä ja kehitystyön edistymisen oikeanlaista mittausta.

Winmoren taustalla on vahva osaaminen toiminnan kehittämisestä ja muutosjohtamisesta erittäin kilpaillulla toimialalla, jonka arvokkaat opit ovat siirrettävissä kaikille toimialoille. Winmoren lähestymistapa on erittäin käytännönläheinen ja tarkka, tiiviissä yhteistyössä teidän kanssanne asiantuntemustanne ja liiketoimintanne tarpeita kunnioittaen.

Ota yhteyttä ja tilaa organisaatiollesi ilmainen alkukartoitus!
Käymme tavoitteenne ja tarpeenne läpi ja saat tarjouksen juuri teille sopivista toimenpiteistä.Tools