Tarjoamme

Leanin, Agilen ja Lean Startupin hengessä ja menetelmin.

Erilaisille toimitusketjutyypeille on valittava erilaiset toimintatavat, ettei toiminta hidastu entisestään ja kilpailukyky vaarannu. Meiltä saat juuri teidän yritykseenne sopivan ratkaisun. Winmoren taustalla on erityisosaamista erittäin kilpaillusta toimialasta ja nämä opit nopeudesta, laadusta ja tehokkuudesta tuovat uutta näkökulmaa myös muunlaisille toimialoille – teidän asiantuntemuksenne lisäksi.

Voit tilata Winmorelta yksittäisen hankkeen tai kehitysohjelman. Winmoren konsultti toimii tiiviissä yhteistyössä asiakasorganisaation kanssa erilaisissa rooleissa tarpeen mukaan: projektipäällikkönä ja hankkeen läpiviejänä, sparraajana ja taustatukena, workshoppien vetäjänä tai pidempiaikaisena laatupäällikkönä.

Vahvuutemme palveluntarjoajana liittyvät vankkaan laatu- ja toiminnan kehittämisen osaamiseen. Teemme tarkkoja ja syvällisiä analyyseja. Poistamme prosesseista hukat. Erityispiirteemme on Leanin kokonaisvaltainen hyödyntäminen tehokkaasti asiakasyrityksen henkilöstön asiantuntemusta syvällisesti hyödyntäen. Panostamme ihmissuhdetaitoihin ja motivoimme onnistuneesti henkilöstöä jatkuvaan parantamiseen.

Ketterä kilpailukyky syntyy Leanin, Agilen ja Lean Startupin avulla kokonaisvaltaisesti, joten vaikka tilaisitkin vain yhden osa-alueen kehittämishankkeen, saatte eväät jatkaa toiminnan kehittämistä ominkin avuin.

Ota yhteyttä, tilaa ilmainen alkukartoitus ja boostaamme kilpailukykynne kohti erinomaisuutta!

Tilaa ketterää kilpailukykyä tai uutta bisnestä, tilaa erinomaista laatua tai tilaa onnistunut digitalisointihankinta. Vai onko mielessäsi jotain muuta? Kerro tavoitteesi, etsimme ratkaisun!