Minna Mäntymäki

CEO, Principal Consultant
puh. +358(0)40 261 6868
minna.mantymaki@winmore.fi

Sertifikaatit:
SAFe 4.0 Agilist, Scrum Product Owner, Lean Six Sigma Green Belt, ITIL Foundation, ISO 9001:2015 Lead Auditor, Togaf 9 Foundation
 
 
Hei,

Olen työskennellyt liki 12 vuotta Nokiassa ja 2 vuotta Accenture Services:llä laadun ja operatiivisen toiminnan kehittämisen parissa erikokoisissa kansainvälisissä ja ketterissä ohjelmistoprojekteissa ja tiimeissä. Minulla on myös jonkin verran kokemusta julkisorganisaatioista ja yhdistystoiminnasta. Olen elämäni varrella perustanut kaksi yritystä ja toiminut yrittäjänä liki 12 vuotta.

Olen työskennellyt Leanin ja Agilen parissa vuodesta 2006 lähtien ja Agile-oppini olen saanut suoraan alan ykkös-asiantuntijoilta sekä tietenkin, mikä tärkeintä, ennen kaikkea käytännön työstä.

Minulla on kokemusta ja näkemystä bisnestarpeiden yhdistämisestä ruohonjuuritason työntekijän tarpeisiin ja päinvastoin. Lean ja erinomainen laatu on intohimoni. Laatupäällikön työn kautta olen oppinut realistiseksi optimistiksi, joka tietää mitä laadukkaan lopputuloksen aikaansaaminen oikeasti vaatii. Puhe on halpaa, vasta oikeanlaiset teot merkitsevät. Olen hyvin käytännönläheinen muutosjohtaja, tarkka analysoija ja hyvä kuuntelija. Asun Pirkanmaalla Orivedellä ja harrastan metsästystä sekä kenneltoimintaa Karjalankarhukoirieni kanssa.

Ota yhteyttä, kuulen mielelläni tavoitteistanne! Sovimme ajankohdan ilmaiselle alkukartoitukselle, jossa kartoitamme keinoja tavoitteidenne toteuttamiseksi.

Minna