Toimintaamme ohjaavat arvot:

 
Asiakaslähtöisyys saa meidät selvittämään ja ennakoimaan mahdollisimman tarkasti asiakkaiden tarpeet. Emme halua tehdä mitään ylimääräistä, mikä ei tuota asiakkaalle lisäarvoa. Pidämme kiinni sopimuksistamme. Pyrimme hyödyntämään kaikki keinot riittävän ja laadukkaan kommunikaation ja yhteistyön varmistamiseksi meidän ja asiakkaamme välillä.

Jatkuva kehittyminen tuo muutosvalmiutta ja asiantuntijuutemme paranee, osaamisalueemme laajenee. Ilmapiirimme ja työtapamme tukevat jatkuvaa parantamista ja kehittymistä. Hyödynnämme kaikki mahdollisuudet oppia. Tarjoamme tämän näkökulman myös työhömme asiakasprojekteissa.

Korkeatasoinen palvelu on meille sydämen asia. Suhtaudumme intohimoisesti laatuun ja asiakkaan tarpeiden täyttämiseen. Meille ei riitä pelkkä virheettömyys ja ripeys, vaan lopputuotteen on oltava myös tarkoitustaan vastaava. Otamme asiakkaan asian myös omaksi asiaksemme.

Asiakkaan liiketoiminnan ja Winmoren henkilöstön asiantuntemuksen kunnioitus takaa sen, että asiakkaan liiketoiminnan tarpeita suojellaan viimeiseen asti – siihen ei haluta aiheuttaa tarpeettomia häiriöitä. Pidämme salaiset asiat salaisina. Pyrimme aina ensin hyödyntämään toiminnan kehittämisen perustana asiakasyrityksen henkilöstön asiantuntemusta ja sen jälkeen täydentämään sitä omalla asiantuntemuksellamme. Winmoren asiantuntijaa rohkaistaan jatkuvasti kehittämään asiantuntemustaan.
 

Ota yhteyttä ja tilaa ilmainen alkukartoitus, jossa kartoitamme keinot, joilla toteutamme tavoitteenne.

 
Puh. +358(0)40 621 6868
asiakaspalvelu@winmore.fi
PL 26, 33711 Tampere
 
Päätoimialueemme on Pirkanmaa, erillisestä sopimuksesta myös muu Suomi.
 

CEO Minna Mäntymäki
 

Minna Mäntymäki

CEO, Principal Consultant
puh. +358(0)40 261 6868
minna.mantymaki@winmore.fi

Sertifikaatit:
SAFe 4.0 Agilist, Scrum Product Owner, Lean Six Sigma Green Belt, ITIL Foundation, ISO 9001:2015 Lead Auditor, Togaf 9 Foundation

Jäsenyydet